Skip to content

Qvalify AB söker revisorer i Södra Sverige och i Mälardalen

Qvalify AB söker revisorer, som vill arbeta som underleverantörer för oss, i Småland, Norra Skåne, och i Mälardalen

Uppdraget består i att genomföra tredjepartsrevisioner enligt framför allt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001.

För att du ska lyckas i rollen och trivas med uppdraget tror vi att du har flera års erfarenhet inom kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöarbete, samt ett visst mått av entreprenörsanda och ledarskap. Det är meriterande (men inget krav) om du har erfarenhet av certifiering, oberoende granskning och/eller har arbetat som revisor/inspektör.

Vi ser gärna att du har gedigen kunskap inom miljörätt och kunskap inom arbetsmiljölagstiftning. Har du dessutom erfarenhet från ett flertal branscher t.ex. inom tillverkning av metall och plast, tjänsteverksamhet, el, bygg etc. ser vi med tillförsikt fram emot din ansökan.

Ditt uppdrag blir att genomföra tredjepartsrevisioner självständigt eller i team, och vårda relationerna med våra befintliga kunder.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete för dig som brinner för mötet med kund och som vill utvecklas i ett företag med trevliga kollegor och mycket vilja, hög flexibilitet och korta beslutsvägar. Vi bryr oss om våra anställda och våra underleverantörer och anstränger oss för att du ska trivas hos oss.

Krav:
Körkort B samt goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Qvalify erbjuder:
Underleverantörsavtal
Kontinuerlig utbildning genom Qvalify

Ansökan
Intervjuer sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Vi tar emot ansökan via e-post: carina.bjorsell@qvalify.se

För ytterligare information kontakta:
Carina Björsell / Teknisk chef 036-336 00 04

Back To Top
Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner