Skip to content

Ny webbplats med kvalificerade funktioner som underhåller och underlättar för dig som besökaren

Det är fult att skryta. Samtidigt är det svårt at låta bli att berätta hur stolta vi är över vår nya webbplats. Utvecklingsarbetet har visserligen tagit längre tid än önskat, men det har sin förklaring. Nya qvalify.se använder en del av det absolut senaste inom webbteknologin. Vi hoppar över webbkodare-terminologin utan konstaterar helt kort att webbplatsen för det första är helt och hållet responsiv, dvs innehållet anpassar sig automatiskt till bildskärmens (eller bildfönstrets) storlek. Det betyder att webben är lika tillgänglig på en stor eller liten datorskärm, en surfplatta eller till och med en mobil.

Tittar vi mer i detalj finns det på nästan varje sida olika finesser som gör användarupplevelsen både roligare och enklare att ta till sig. Titta exempelvis på sidorna Varför välja Qvalify? respektive Certifieringsprocessen, så ser du hur innehållet på olika sätt portioneras ut. På så sätt slipper du långa sjok av text, utan kan ta till dig informationen steg för steg.

Sidan Våra medarbetare har en smart finess i form av ett filter, där du kan välja vilken kategori av medarbetare du söker. Prova själv, det är ganska häftigt att se när innehållet sorteras om! När du för pekaren över en medarbetare får du även upp detaljinformation om placeringsort och vilken standard personen i fråga certifierar enligt.

Sidan Offertförfrågan får du heller inte missa, för den är kronan på verket. Här har vår byrå lagt ned åtskilliga timmar för att ta fram en helt ny typ av formulär, som gör det både trevligare och enklare att göra en offertförfrågan. För att uppleva hur det fungerar behöver du fylla i hela formuläret, men om du bara vill testa funktionen och inte önskar en offert, snälla, klicka inte på sista knappen begär offert. Det kan äventyra tiden för offertsvar (som för övrigt syns i sidfoten, längst ned till höger) och vi vill alltid ge så snabba besked som möjligt.

Back To Top
Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner