Skip to content

Jeanette Eriksson – ny regionsäljare för Storstockholm

Sedan 1 februari 2016 är Janette Eriksson anställd som regionsäljare på Qvalify AB, med ansvar för Stockholm med omnejd.

– Det är mycket glädjande att vi lyckats knyta till oss Jeanette Eriksson som regionsäljare. Hon blir en viktig kugge i vårt team och i företagets utveckling, inte minst i Stockholmsregionen, säger Joakim Blomster, försäljningschef på Qvalify AB.

Jeanette Eriksson har många års erfarenhet av försäljning inom flertal områden, och hon har även arbetat som säljcoach. De senaste åren har hon dessutom drivit ett företag inom tjänstesektorn.

Intresset för certifieringsbranschen startade i samband med att Jeanettes tidigare företag implementerade ledningssystem för kvalitet och miljö, med sikte på en ISO-certifiering.

– När jag fick inblick i nyttan som ett ledningssystem kan bidra med för en organisation, så väcktes en nyfikenhet att utvecklas vidare inom området. När jag sedan såg annonsen från Qvalify, kändes det som rätt väg för mig att gå, säger Jeanette.

Det kändes lika rätt för Qvalify.

– Vi hade flera sökande med unik kompetens inom vår verksamhetssektor, berättar Joakim Blomster. Men grundat på Jeanettes affärsmässighet och kompetens inom tjänstesektorn var hon helt rätt för jobbet. Närmsta tiden kommer Jeanette att följa en bred introduktionsplan där vi ger henne alla redskap hon behöver för att nå framgång inom ansvarsområdet.

Introduktionen pågår nu för fullt.

– Ja, jag har redan varit med på ett antal revisioner och det är väldigt givande, säger Jeanette Eriksson. Det ger en bra förståelse för hela processen och det står klart för mig att Qvalify har en mycket bra produktportfölj. Det känns riktigt roligt och nu jag ser verkligen fram emot att få ge mig ut på marknaden och möta kunder. Det var faktiskt av den anledningen jag valde att sälja mitt företag!

Vad fick dig att välja Qvalify?

– Anställningsintervjuerna gav mig en mycket bra bild av företaget, och den bilden har förstärkts under den tid jag hunnit arbeta här. Jag gillar företagets grundläggande värderingar, och det är tydligt att Qvalify arbetar systematiskt och långsiktigt med att utveckla sina medarbetare, liksom kunderna. Nu känner jag mig väldigt laddad för att ge mig ut på kundbesök och stärka varumärket Qvalify!

Jeanette Eriksson är placerad vid Qvalifys kontor i Nacka Strand, Stockholm.

PDF version

Back To Top
Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner