Skip to content

Joakim Blomster ny försäljningschef på Qvalify AB

Sedan 4 maj 2015 är Joakim Blomster ny försäljningschef på Qvalify. Han tar över rollen från Peter Landin, som nu ska fokusera på marknads- och affärsutveckling inom företaget.

Joakim har gedigen erfarenhet från branschen, både i egenskap av revisor och säljare. Han kommer närmast från en tjänst som Sales and Marketing Manager Nordic på Lloyd´s Register, LRQA, där han arbetat sedan 2005.

Så här kommenterar Joakim Blomster att han nu har valt att gå till Qvalify och jobbet som ny försäljningschef:

– Efter tio år i samma organisation kände jag för en ny utmaning, och jag har hört väldigt bra saker om Qvalify. Min bild av Qvalify är att de är moderna i sitt synsätt och har verktyg och gränssnitt i tiden för att skapa värde för sina kunder. Jag uppfattar Qvalify som ett dynamiskt och snabbfotat företag som hänger med i branschens förändringar. De har också rykte om att ha duktig och trevlig personal, och jag ser fram emot att jobba med mina nya kollegor – och kunder!

– Jag stimuleras av att finnas på fältet och möta kunder, både i rollen som säljare och revisor. Det kommer nya versioner av ledningssystem standarderna ISO 9001 och ISO 14001, så jag kommer att göra en del revisioner framöver för att hålla mig a jour med de tjänster och nyheter vi erbjuder kunderna.

– Jag vill bidra med mina kunskaper och erfarenhet för att Qvalify ska nå de mål och ambitioner som finns för framtiden, och förutsättningarna för att företaget ska kunna växa är goda: vi har kontor på tre strategiska orter i landet och revisorer finns spridda över stora delar av landet. Det gör att vi kan ha hög närvaro och ge våra kunder maximal service.

– Jag har redan märkt att Qvalify är lyhörda gentemot sina kunder för att fånga in framtidens behov av certifieringstjänster. Till det kommer dessutom vårt erbjudande inom oberoende granskning samt kompetensutveckling, så det känns mycket bra, säger Joakim Blomster.

Qvalifys vd, Daniel Rosander, är också mycket nöjd:

– Det är väldigt stimulerande att vi lyckats knyta till oss en så kvalificerad person som Joakim Blomster, och vi är övertygade om att han kommer att bidra till Qvalifys fortsatta utvecklingen med sin gedigna kompetens.

Joakim Blomster kommer att vara stationerad på Qvalifys kontor i Göteborg.

PDF version

Back To Top
Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner