skip to Main Content

Qvalify fortsätter sin resa med att kvalitetssäkra olika branscher, och nu har turen kommit till båtbranschen. Q-godkänd Marinservice är ett nytt verktyg som på ett systematiskt och praktiskt sätt säkerställer kvalitet och fackmässighet på utförda arbeten hos marina serviceanläggningar.

Trygg och effektiv arbetsplats

Genom oberoende granskning enligt ett kravdokument/checklista säkerställer vi att arbetet med exempelvis service-, reparationer och förvaring uppfyller gällande lagkrav och att anläggningen är en både trygg och effektiv arbetsplats.

Q-godkänd Marinservice är framtaget av Qvalify och bygger på erfarenheter från Godkänd Bilverkstad – ett ledningssystem framtaget av branschen själva efter påtryckningar från regeringen om att säkerställa god kvalitet och kundnöjdhet.

Signal som ökar förtroendet

Utöver de konkreta fördelarna med att kvalitetssäkra verksamheten (ökad trygghet, effektivitet, kundnöjdhet) så utgör godkännandet dessutom en kvalitetsstämpel som stärker förtroendet hos kunder, medarbetare och leverantörer.

Vi märker av ett stort intresse från båtbranschen och först ut att ta sig an Q-godkänd Marinservice är Myggenäs Marina på västkusten samt Gurra Krantz med sitt Gåshaga Marina på Lidingö.

Har du frågor eller är intresserad av en offert – kontakta Henrik Lönnborg på 031-390 90 02 eller 072-304 73 02.

Back To Top